ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Πριν ξεκινήσουμε μια ενέργεια μυοκτονίας, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον αριθμό των παρασίτων. Ένας Θόρυβος μέσα στους τοίχους μπορεί να προκληθεί ενδεχομένως τόσο από την παρουσία ποντικιών όσο όμως μπορεί να προκληθεί και από το ίδιο το οίκημα και έτσι να απαιτούνται διαφορετικού είδους λύσεις.

Σε περίπτωση παρουσίας όμως τρωκτικών τα οποία “φιλοξενούνται” στο σπίτι σας, θα πρέπει να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν άμεσα όλες οι πιθανές θέσεις οι οποίες εξασφαλίζουν τροφή για αυτά καθώς και τα σημεία εισόδου αυτών.

Τα τρόφιμά σας, πρέπει να διατηρούνται σε δοχεία (μεταλλικά ή γυάλινα ώστε να μην μπορούν να φαγωθούν από τους απρόσμενους επισκέπτες) με σφιχτά καπάκια. Τα δοχεία απορριμμάτων πρέπει να είναι εξίσου ανθεκτικά και σφραγισμένα. Αναγκαίο είναι να διατηρούνται καθαρά, οι πάγκοι, οι νεροχύτες και τα πατώματα τόσο στην κουζίνα όσο και στο υπόλοιπο σπίτι. Σφραγίστε όλες τις τρύπες, και τις ανοικτές περιοχές γύρω από τους σωλήνες και τους αεραγωγούς

Οι τεχνικές εξόντωσης ποικίλλουν και χρήζουν μεγάλης προσοχής διότι αν εφαρμοστούν από μη έμπειρους ανθρώπους μπορεί κάποιες από αυτές να προβούν μοιραίες, αφού είναι επικίνδυνες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα κατοικίδια ζώα του σπιτιού, αν δεν εφαρμοστούν έτσι όπως πρέπει πάλι, η εξόντωσή τους είναι ένα πραγματικά δύσκολο εγχείρημα το οποίο τελικά δεν θα είναι αποτελεσματικό.

Η παρουσία ποντικιών και εντόμων είναι ενοχλητική και μερικές φορές επικίνδυνη για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Τα ποντίκια τρέφονται με ανθρώπινες τροφές και μπορούν να καταστρέψουν τα χάρτινα ή πλαστικά κουτιά προκειμένου να κατασκευάσουν τις φωλιές τους.

Τα Ούρα, το σάλιο και τα περιττώματα ποντικών ή και εντόμων, μπορεί να περιέχουν ιούς και βακτήρια, όπως η σαλμονέλα και λεπτοσπείρωση. Επομένως, είναι αναγκαία η άμεση εξολόθρευσή τους.

Καλό θα είναι να αναλάβουμε δράση με το πρώτο σημάδι παρουσίας τους.

Ο πληθυσμός αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαλειφθεί.

Είναι καλύτερο λοιπόν να αντιμετωπιστεί η παρουσία τους όταν οι αποικίες είναι ακόμα μικρές.

Οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι εξόντωσης είναι εκείνες που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε με τον ειδικό μας προκειμένου να μεριμνήσει για την εξόντωσή τους.

Σαν εταιρεία ειδικευόμαστε στην απεντόμωση και στις μυοκτονίες με θεαματικά αποτελέσματα επιτυχίας ακόμη και σε αυτά της τελευταίας στιγμής.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ!

ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ,

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΗ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ

“ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ”