ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Καταπολεμάμε τους παθογόνους μικροοργανισμούς που αποτελούν εστίες μόλυνσης με χημικά και μη σκευάσματα!

Απολυμαίνουμε

Οι απολυμάνσεις προτείνονται μετά από διαδικασίες όπως η απεντόμωση ή η μυοκτονία, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μείνουν επικίνδυνες για την υγεία ακαθαρσίες στις επιφάνειες του χώρου. Σαφώς πραγματοποιούνται και σε περιπτώσεις που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μικρόβια. Στη διάρκεια της απολύμανσης χρησιμοποιούμε ειδικά σκευάσματα για την αδρανοποίηση, απομάκρυνση και καταστροφή των επιβλαβών για την υγεία μικροοργανισμών. Να τονίσουμε πως δεν είναι τοξικά για τον άνθρωπο ή τα ζώα.

$

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Η ομάδα μας είναι στο πλευρό σας ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσουν και να σας λύσουν κάθε απορία.

”Εμπιστευτείτε μας για να διατηρήσετε το ξενοδοχείο ή το εστιατόριό σας καθαρό, ασφαλές και συμμορφωμένο με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Έτσι, θα είστε σίγουροι πως θα προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια άψογη και άνετη
διαμονή.”

Πώς γίνεται η απολύμανση;

Τα φάρμακα εφαρμόζονται με ειδικούς ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης ή την μέθοδο του νεφελοψεκασμού. Στη διάρκειά του χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα που απελευθερώνει το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους ώστε να μπορεί να εισχωρήσει και στο παραμικρό σημείο. Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται σε μεγάλους χώρους όπως σχολεία, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανικοί χώροι, υπόγεια κτλ.

Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιούμε απολυμάνσεις;

Απολύμανση-απεντόμωση είναι καλό να πραγματοποιούμε δυο φορές τον χρόνο (άνοιξη και φθινόπωρο) γιατί σε αυτές τις περιόδους τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής. Με την έγκαιρη απολύμανση αποφεύγονται πιθανότητες μόλυνσης και διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο διαβίωσης.